Next Door Fashion & more opent haar nieuwe winkeldeuren!

Op dinsdag 21 augustus opende Next Door Fashion & more haar nieuwe winkeldeuren. Deze schitterende zaak is gevestigd aan de Hoofdstraat 54 in Hillegom. Eigenaresse Doortina van den Akker liet haar blik op dit pand vallen omdat het een pand is met groeimogelijkheden. In de mooie lichte en ruime winkel is niet alleen kleding voor kinderen vanaf maat 50 t/m 176 te vinden, maar ook schoenen en fashion voor jong volwassenen in de maten S t/m L. Achter in de winkel is een ballenbak geplaatst waar de kinderen lekker in kunnen spelen, zodat moeder rustig kan gaan shoppen. Ook is er gedacht aan de vaders, oma’s en opa’s, voor hen is een mooie ruime tafel met comfortabele krukjes neergezet. Zodat zij met een krantje en een kopje koffie lekker kunnen gaan zitten. Achter in de winkel is de mooie kapsalon Jo’s Hair gevestigd. Eigenaresse Jolanda Tjoelker is voor velen al een bekende. Zij had 13 jaar lang een salon aan huis en sinds januari een salon boven Next Door in het oude pand. Het idee is dat een kapper/kapster hier een stoel kan huren per dagdeel. Voor meer informatie hierover kun je langs komen in de winkel.
De openingstijden van di t/m vrij van 9:30 uur tot 17:30 uur en zaterdag van 9:30 tot 17:00 uur www.nextdoorfashionmore.nl. De salon Jo’s Hair werkt op afspraak. Het telefoonnummer van de salon/Jolanda Tjoelker is: 06-26902194 en van Next Door Fashion & more / Door van den Akker 06-12092334. Zie tevens https://www.facebook.com/nextdoorfashionmore/

Koopcentrum Hillegom / Centrummanager Klaas Slootweg feliciteert Next Door Fasion & more en Jo’s Hair namens alle winkeliers van Hillegom met hun vernieuwde en schitterende winkels. Een echte aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *