Over ons

De vereniging ‘Koopcentrum Hillegom’ vormt de basis voor constructief samenwerken tussen winkeliers, horeca, ondernemers en pandeigenaren in het winkelcentrum. Wij willen hiermee de leefbaarheid en aantrekkelijkheid van dit gebied bevorderen voor zowel inwoners als regionale en internationale bezoekers en voor winkeliers/bedrijven.

Hillegom heeft een bloeiend centrum.

In April 2014 is door de Gemeente Hillegom en Koopcentrum Hillegom gezamenlijk het beleids- en actieprogramma ‘Een bloeiend winkelcentrum voor Hillegom’ opgesteld. Hierbij is dankbaar gebruik gemaakt van de Wet op de Bedrijveninvesteringszones (BIZ) en het Ondernemersfonds. Hierdoor zijn er voldoende financiële middelen beschikbaar om deze visie en activiteiten uit te voeren.

BIZ, Ondernemersfonds en Centrummanager

En dat is maar goed ook, want de plannen om onze dorpskern een modern jasje te geven, zijn er al jaren. Zo staat een renovatie van karakteristieke plekken op stapel, maar willen we daarbij ook de authenticiteit en sfeer bewaken en bewaren. Dankzij de Experimentenwet BIZ en het Ondernemersfonds is er nu wél genoeg draagvlak en een officieel aangestelde Centrummanager  om met een fris gezicht de toekomst in te kijken.

Neem contact met ons op

secretariaat@koopcentrumhillegom.nl

of

centrummanager@koopcentrumhillegom.nl

Het bestuur stelt zich voor….

bestuurStevige ambities vragen om een stevige basis. Vandaar dat we afgelopen jaar voor een geheel nieuwe koers met een heel nieuw en maar liefst negen leden tellend bestuur hebben gekozen! Graag stellen wij je ze hieronder aan je voor….Hans van Schie

Hans van Schie

Penningmeester

 

 

 

Carla van Schoten

Carla van Schoote

Secretaris
(Kluswijs Hillegom)Ed van Braam

Voorzitter

Ed van Braam

Vastgoed-eigenaren/makelaars
(L.E. van Braam Beheer)


Klaas Slootweg

Klaas Slootweg

Centrummanager