Wist je dat ons winkelcentrum meer dan 100 originele speciaalzaken, inheemse adresjes, financiële dienstverleners, gepassioneerde kunstenaars en andere creatieve ondernemers kent? Heel aangenaam om al winkelend van te genieten, maar even inspirerend om van buitenaf genietend op een terras te bekijken. Met uiteraard weer die uitstekende bereikbaarheid en gratis parkeergelegenheid dichtbij!

Weekmarkt Hillegom

Ieder dinsdag is het Henri Dunantplein dé stamplaats voor marktlui en kooplieden die de compacte en zeer goed lopende weekmarkt van Hillegom tussen 08 en 17 uur kleur geven. Uiteraard weer uitstekend via auto, fiets, boot en openbaar vervoer en middels de vele gratis parkeerplekken rondom ook heel laagdrempelig en snel te bereiken.

En de sfeer van deze compacte dorpsmarkt? Altijd gezellig en heerlijk dorps! Een heerlijke plek waar zowel de marktbezoekers als marktkooplieden nog echt de tijd voor elkaar nemen. Dus of je nu komt voor kaas, vis of vlees, aardappelen, reform- en natuurvoeding of uitheemse specialiteiten zoekt…. Met veel nadruk op variatie en deze rustieke sfeer is er altijd heel aangenaam iets naar jouw smaak te vinden.

Veiligheid

Van een veilig en zorgeloos gevoel met weinig criminaliteit profiteren we allemaal! Vandaar dat Hillegom sinds 2004 een collectieve beveiliging uitgevoerd door een professioneel beveiligingsbedrijf kent. Met inmiddels 200 leden verdeeld over bedrijventerreinen, scholen, winkels en andere organisaties maken we een sterke vuist tegen criminaliteit en ander ongewenst gedrag.

Daarnaast werken gemeente, ondernemersvereniging InitiatiefRijk Hillegom, Koopcentrum Hillegom, politie, brandweer en het Centrum Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) continue en intensief samen om de veiligheid in het centrumgebied te vergroten. Dit blijkt haar vruchten af te werpen, want inmiddels zijn we in het bezit van de derde ster in het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO)!